Over Frank Oosthoek Trainingen


Mijn naam is Frank Oosthoek en een ervaringsdeskundige binnen de spoedzorg. De afgelopen 23 jaar heb ik mijn sporen verdiend als hulpverlener in de rol van ambulancechauffeur en brandweerman. Door mijn ruime ervaring en kennis is Frank Oosthoek Trainingen uitgegroeid tot een erkende partner in het geven van hulpverleningstrainingen.

Iedereen, kan bij Frank Oosthoek Trainingen terecht voor onder andere reanimatietrainingen en stop de bloedingen. Natuurlijk kunnen wij ook trainingen op maat maken en op locatie geven. Iedereen is van harte welkom want samen kunnen wij u zo goed mogelijk voorbereiden voor dat ene moment dat het er echt toe doet.

De reanimatietrainingen worden gegeven volgens de richtlijnen van het NRR (Nederlandse Reanimatie Raad) en geven wij bij een goede afronding het officiële NRR certificaat, want slagen moet worden beloond.

De cursussen kenmerken zich doordat ze met veel enthousiasme en kennis gegeven worden, net even anders dan anders en waarbij de theorie wordt vermengd met de praktijk. Zo maken wij de lessen altijd leuk en leerzaam maar ook effectief met als doel een goede basis neer te leggen voor het moment u er voor komt te staan.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt en bent u benieuwd wat Frank Oosthoek Trainingen voor u kan betekenen klik dan snel op deze button en wie weet tot snel.

Met vriendelijke groet,

Frank