Trainingen op maat


Maatwerk leveren is een mogelijkheid waarin wij gezamenlijk opzoek gaan naar een trainingsvorm passend bij uw vraagstelling en bedrijf, Ik kan je daarbij helpen. Hoe mooi is het om gezamenlijk een passende training maken?

 

Als ervaringsdeskundige uit de spoedzorg wil ik graag verfrissend en vernieuwend zijn. Geen stoffige uren theorie maar hands on met een competitief element om u op een leuke en uitdagende manier voor te bereiden voor dat moment dat u werkelijk het verschil kan maken. 

Een leuk voorbeeld van maatwerk is de "sportieve vaardigheids-challengeontwikkeld voor PMI Rembrandt Fysiotherapie & Revalidatie. Deze competitieve sportieve challenge zorgt voor uitdagingen en vereist teamwork, focus en snelheid. Door te moeten presteren onder druk ervaar je hoe je je hoofd koel moet houden om tot een goed resultaat te komen. Een goede oefening voor de praktijk.

Reanimatietraining bij PMI Rembrandt Fysiotherapie & Revalidatie

Ben je op zoek naar een originele training op maat waarbij wij het net even anders aanpakken dan anders, dan ben je bij Frank Oosthoek Trainingen aan het juiste adres. Samen kijken we waar jullie behoefte ligt en welke vorm van trainen daarbij het beste aansluit. 

Neem snel en eenvoudig contact op via onderstaande contactbutton.