Over Frank Oosthoek Trainingen


Mijn naam is Frank Oosthoek en ben een ervaringsdeskundige binnen de spoedzorg. U kunt bij mij terecht voor trainingen, cursussen en workshops op het gebied van hulpverlening.

 

De afgelopen 12 jaar heb ik mijn sporen verdiend als ambulancechauffeur en brandweerman. Door mijn ruime ervaring en kennis is Frank Oosthoek Trainingen uitgegroeid tot een erkende partner in het geven van hulpverleningstrainingen voor en namens diverse grote bedrijven. Zowel bedrijven, organisaties, verenigingen en kleine groepen particulieren kunnen bij Frank Oosthoek Trainingen terecht voor een training op locatie.

 

De doelgroepen zijn zeer gevarieerd, van jong tot oud, van beginners tot gevorderden, van ouders tot bedrijfshulpverleners en van verpleegkundigen tot brandweerlieden.

 

Om u zo goed mogelijk voor te bereiden voor dat ene moment dat u er echt toe doet bieden wij u de volgende cursussen/trainingen aan.

De reanimatietrainingen worden gegeven volgens de richtlijnen van het NRR (Nederlandse Reanimatie Raad).

 

De cursussen kenmerken zich doordat ze met veel enthousiasme gegeven worden, net even anders dan anders en waarbij de theorie wordt vermengd met de praktijk. Zo maken wij de lessen altijd leuk en leerzaam maar ook effectief met als doel een goede basis neer te leggen voor het moment u er voor komt te staan.

 

Heb ik uw nieuwsgierigheid gewekt klik dan op de onderstaande knop om meer te weten te komen over de trainingen die u bij mij kunt volgen.